Alles over een uitvaart in Almere

Rebel's Begrafenisonderneming

De laatste zorg in goede handen

Als familiebedrijf, waarin de 8ste generatie al werkzaam is, hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Hoewel onze uitvaartonderneming al lang bestaat, zijn we met de tijd meegegaan, want waar onze voorouders nog een begrafenis of crematie regelden ‘zoals het hoorde’, staan vandaag de dag persoonlijke wensen voorop. ‘Wij weten immers wel hoe het hoort, maar niet hoe u het wilt’, aldus ons credo.

Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum aan de Ceintuurbaan 45 in Huizen en over een Uitvaartwinkel aan de Spoordreef 41 in Almere.

Onze kwaliteit wordt o.a. gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, de landelijke branchevereniging van uitvaartondernemers BGNU, Requiem en zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.
Wij voeren uitvaarten uit voor alle verzekeringsmaatschappijen, waaronder: Aegon, Facultatieve Verzekeringen, Dela, Amev-Ardanta en Yarden.

In ons werkgebied Huizen, Almere, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, Eemnes, Hilversum, Wijdemeren, Lelystad, Dronten en Zeewolde kunnen wij families bijstaan in de moeilijke periode die zij doormaken. Op onze website www.rebel-uitvaart.nl is uitgebreide informatie beschikbaar over onze dienstverlening en de mogelijkheden en tarieven van ons uitvaartcentrum, een plechtigheid, een overlijdensakte, maar ook over kisten, rouwvervoer, bloemen, verzekeringen, catering, asbestemming, assieraden, urnen, rouwkaarten, begraafplaatsen en crematoria.


Contact

Bezoekadres  :  Ceintuurbaan 45
1271BG  Huizen
Postadres  :  Ceintuurbaan 45
1271BG  Huizen
E-mail  :  info@rebel-uitvaart.nl
Web  :  www.rebel-uitvaart.nl
Facebook  :  https://www.facebook.com/rebeluitvaart
Telefoon  :  035-5253067
Fax  :  035-5257390

Video Rebel's Begrafenisonderneming

Overlijden in regio Almere melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206